Realovo čudo od djeteta pronašlo novi klub

Odegaard se vraća u La Ligu

Realovo čudo od djeteta pronašlo novi klub

Norveško čudo od djeteta Martin Odegaard pronašao je novi klub, prenosi španski AS.

Pomenuti izvor tvrdi kako se Odegaard dvoumio između Bayer Leverkusena i Real Sociedada, a na kraju je odabrao španski klub.

Iako je želja Reala bila da Odegaard odradi posudbu u Leverkusenu, on se ipak odlučio na povratak u Španiju jer mu je to bila velika želja.

Sa Sociedadom će potpisati ugovor o dvogodišnjoj posudbi nakon koje će se vjerovatno vratiti u Madrid.

Inače, u međuvremenu će potpisati i novi ugovor sa Kraljevima koji će ga za stadion Santiago Bernabeu vezati do ljeta 2023. godine.

Potražite više informacija na temu La Liga:

On je prošle sezone igrao sjajno u dresu holandskog Vitessea jer je na 39 utakmica postigao 11 golova uz 12 asistencija.

Mnogi su smatrali da će 20-godišnjak dobiti šansu u prvom timu Reala ove sezone, ali ipak će uslijediti još jedna posudba prije nego što ga Zinedine Zidane isproba na djelu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi