Zidane odustao od Pogbe i okrenuo se Ajaxovom dragulju

Kraljevi ne štede ovog ljeta

Zidane odustao od Pogbe i okrenuo se Ajaxovom dragulju

S. Grebović

Prema pisanju španskih medija, Zinedine Zidane je digao ruke od Paula Pogbe koji je blizu povratka u Juve, pa će se francuski stručnjak okrenuti ka Ajaxovom Donnyju van de Beeku.

Mladi Holanđanin je minule sezone naprosto eksplodirao u dresu Kopljanika, koje su sekunde dijelile od plasmana u finale Lige prvaka i koji su osvojili duplu krunu u domaćim okvirima.

Iako je veznjak postigao je neke jako bitne golove i na taj način skrenuo pažnju na sebe velikog broja klubova, a u Realu su izgleda shvatili da je Paul Pogba u ovom trenutku preskup i da bi mogli da naiđu na probleme sa finansijskim fair playom ukoliko bi pokušali da angažuju Francuza.

Ekipa iz Amsterdama za njegove usluge traži između 50 i 60 miliona eura, a prema pisanju "De Telegrafa", Kraljevi su spremni da plate pomenuti novac za sjajnog vezistu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjećanja radi, Real je od ovog ljeta jači za pet novih igrača. U klub su stigli talentovani Brazilac Rodrygo, zatim defanzivac Eder Militao iz Porta, Luka Jović iz Eintracha, Eden Hazard iz Chelseja, te Mendy iz Lyona.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hooruk
A ova slika Zidana vam je najjača.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi