Realovu ponudu za Manea Liverpool će teško odbiti

Senegalac na meti Kraljeva

Realovu ponudu za Manea Liverpool će teško odbiti

E. Škorić

Real Madrid sprema ponudu kojom bi natjerao vodstvo Liverpoola na prodaju Sadija Manea.

Senegalska zvijezda povezuje se s Realom već neko vrijeme, a sada su pojedini engleski mediji objavili kako je španski gigant spreman da ponudi "ponudu koja se ne odbija".

Radi se navodno o 155 miliona eura, s kojim bi, nadaju se Madriđani, Liverpool bio spreman da pregovara i da pusti svog napadača.

Mane je jako važna karika u timu Jurgena Kloppa, pošto je ove sezone na 38 mečeva postigao 18 golova i 12 asistencija, a od toga je čak 14 golova zabio u Premier ligi, pa je jedan od najzaslužnijih što bi Redsi napokon trebali da postanu prvaci Engleske.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U Realu nisu zadovoljni trenutnim igračkim kadrom i igrama ove sezone, a dolazak Edena Hazarda iz Chelseaja nije uspio da nadoknadi izostanak Cristiana Ronalda, ali bi eventualni transfer Manea mogao uveliko da poboljša sliku kraljevskog kluba.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BobPaisley
...hahahahahah cuj 155 miliona za ovakvog igraca...pa ovi nisu normalni,ispod 250 ne treba pricati sa njima.
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi