4

Komentari (4)

Rigel
Debelo precjenjen igrac i to sam pisao kad je presao u real. Ne znam samo u sta su gledali kad su istresli 60 miliona za njega... On realno vrijedi 10 miliona eura i to je plafon za njega. Spic za ekipu iz sredine tabele bundes lige. On da je valjao, nega bi bajern pokupio iz eintrachta, kao sto kupi sve sto valja iz bundes lige.
Ivica_Osim8
Puno za igrača nižeg kalibra, da ne bude da vrijeđam jer je Srbin, što stvarno nikad nisam radio, reci cu samo da je Mitrovic kojem je cijena - 20mil za Jovica Suarez, Mitrovic u 37 utakmica zabio 24 gol i 3 asistencije, jeste Engleska druga liga, al Mitar je mnogo bolji igrač koji igra u mnogo lošijem klubu, što je i pametno za razliku od transfera u Real nakon jedne dobre sezone u Bundesligi
miki30
Čuj pala cijena a košta 35 mil. Pa ko će kupiti ovog tipa za te pare majko mila??
BobPaisley
...ja sam mislio da jedino Manchester United moze biti toliko lud da ponudi tolike pare za ovog panja,ali izgleda da sam se prevario,ima jos budala.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.