Rebić neće u Bayern zbog obećanja koje je dao Niko Kovač

Sve bliži Old Traffordu

Rebić neće u Bayern zbog obećanja koje je dao Niko Kovač

E. Čaušević

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić gotovo sigurno ovog ljeta će napustiti Eintracht Frankfurt i karijeru nastaviti u nekom od evropskih velikana.

U posljednje vrijeme mnogo se govorilo da će Rebić od naredne sezone zaigrati u dresu Bayerna kojeg je vodi njegov dojučerašnji trener iz Frankfurta, Niko Kovač. Njemački mediji bili su uvjereni da će Kovač tražiti od čelnika minhenskog kluba da dovedu Rebića, ali čini se da od toga neće biti ništa.

Naime, Bild je objavio zanimljivu priču o tome šta je Kovač obećao čelnicima Frankfurta prije nekoliko sedmica kada je napuštao klub. Hrvatski stručnjak nije mogao odbiti poziv Bayerna, ali je obećao Frankfurtu da im neće "krasti" fudbalere i mamiti ih da dođu sa njim u Minhen.

To se odnosi i na Rebića koji je svojim igrama na Svjetskom prvenstvu skrenuo pažnju mnogih evropskih velikana. Kovačevom obećanju sigurno se najviše raduje Manchester United koji je pokazao veliki interes za Rebića. Crveni đavoli žele u svoje redove dovesti ovog igrača, a Frankfurt bi od transfera mogao zaraditi oko 50 miliona eura.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zoilomas
Dao jedan gol i onda nesta.. ko god ga uzme imat ce dosta posla na svojim rukama!
10 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi