Inter dovodi još jedno veliko pojačanje, direktor kluba u Minhenu na pregovorima

Vidal želi u Inter

Inter dovodi još jedno veliko pojačanje, direktor kluba u Minhenu na pregovorima

Edmir Škorić

Nakon što je doveo Radju Nainggolana iz Rome, Inter bi ubrzo mogao da predstavi još jedno veliko pojačanje.

Na iznenađenje mnogih Nainggolan je donio odluku da napusti rimski klub u kojem je bio jedan od najvažnijih igrača, ali je odlučio da ostane u Italiji, pa je potpisao s Interom ugovor do ljeta 2022. godine.

Međutim, čini se da Inter ima namjeru da još jednom baci navijače u delirijum. Sada ovaj klub namjerava da dovede Artura Vidala, koji je sve bliže odlasku iz Bayerna.

Navodno je i sam Čileanac izrazio želju da obuče Interov dres i Bayern mu neće stati na put, ali traži odštetu u vidu 30 miliona eura, a to ne bi trebao biti problem za čelnike milanskog kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Direktor Intera Piero Ausilio je u Minhenu i radi na transferu, te će pokušati da 'smekša' Bavarce i sjajnog veznjaka kupi za oko 23 miliona eura. Vidal je već igrao u Seriji A, pošto je sa dosta uspjeha nosio dres Juventusa.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi