Rebić se zbunio kad je dao gol Werderu jer je mislio da igra protiv Leipziga

Nije proslavio pogodak

Rebić se zbunio kad je dao gol Werderu jer je mislio da igra protiv Leipziga

E. Čaušević

Fudbaleri Frankfurta prošlog vikenda su remizirali u gostima protiv Werdera (2:2) u meču 19. kola njemačke Bundeslige.

Werder i Frankfurt su odigrali odličan meč na kojem smo vidjeli četiri gola, te su podijelili bodove. Hit ove utakmice bio je hrvatski reprezentativac Ante Rebić koji je postigao prvi gol za Frankfurt na utakmici, ali na iznenađenje mnogih nije ga proslavio.

Nakon što je Rebić zatresao mrežu Werdera smirivao je saigrače i tražio od njih da ne slave previše. Nikome nije bilo jasno zbog čega je to uradio, no na kraju su iz Frankfurta otkrili pravi razlog koji je nasmijao njemačku javnost.

"Rebić se malo zbunio kada je zabio gol jer je na trenutak zaboravio da igramo protiv Werdera. Mislio je da igramo protiv njegovog bivšeg kluba Leipziga i da je njima dao gol, te zbog toga iz poštovanja nije želio da ga proslavi. Kasnije je shvatio šta je uradio i sam sebi se smijao", rekao je glasnogovornik ovog tima Carsten Knoop.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi