Rebića žele na Otoku, ali da li bi to bio iskorak u njegovoj karijeri?

Napušta li Hrvat Eintracht?

Rebića žele na Otoku, ali da li bi to bio iskorak u njegovoj karijeri?

Ante Rebić je već odavno na radaru brojnih evropskih klubova, a nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji počao se povezivati i sa minhenskim Bayernom.

Ipak, Rebić je i dalje član Eintrachta iz Frankfurta, ali špekulacije o njegovom potencijalnom transferu ne prestaju.

Sada britanski mediji špekulišu da bi 25-godišnji hrvatski reprezentativac ove zime mogao put Otoka.

Naime, za njegove usluge je itekako zainteresovan Crystal Palace, a navodno je klub sa Selhurst Parka odlučio pokušati realizovati transfer ovog sjajnog krilnog napadača.

Neće, međutim, Palace jeftino proći ukoliko želi angažovati Rebića, s obzirom da se pretpostavlja da bi njegov transfer mogao koštati i do 45 miliona eura.

Pitanje je i da li bi sam Rebić prihvatio transfer u "osrednji" klub Premier lige, s obzirom je njegov Eintracht i ove sezone u borbi za izlazak u Evropu, a osigurao je i plasman u nokaut fazu Lige Evrope.

"Jović i Rebić? Ne znam je li kasa Bayerna dovoljno puna za obojicu"

Minhenski Bayern povezuje se sa dovođenjem dvojca Eintrachta iz Frankfurta Luke Jovića i Ante Rebića.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Privukli su ovi sjajni fudbaleri pažnju bavarskog velikana, a nakon svih špekulacija o transferu ovog dvojca u Bayern, oglasio se predsjednik Eintrachta Peter Fischer.

"Jović i Rebić? Ne znam je li kasa Bayerna dovoljno puno da dovedu obojicu. Ali, ako pošalju ponudu, znao bih definitivno kojeg bih radije zadržao", rekao je Fischer.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi