Red Army se pojavio na Grbavici, propustili su najvažnije, ali pjesma je odmah krenula

Red Army se pojavio na Grbavici, propustili su najvažnije, ali pjesma je odmah krenula

Midhat Šljivak

Navijači FK Velež pojavili su se na Grbavici nakon nekih 20-ak minuta igre između njihovog tima iz Željezničara. Propustili su dva gola, po jedan na obje strane.

Vatreni navijači FK Velež, popularni Red Army, pojavio se na Grbavici i ušao je na stadion nakon nekih 20-ak minuta igre.

Podsjetimo, prethodnih dana se dosta govorilo o dolasku gostujućih navijača. U prvi mah je bila odluka da za njih nema mjesta na Grbavici, ali Fudbalski savez BiH odlučio je da dio kapaciteta FK Željezničar mora osigurati za goste iz Mostara.

Skupina navijača Rođenih došla je u Sarajevo. Ušli su nakon 20 minuta i propustili su dva pogotka.

Željezničar je poveo već nakon šest minuta igre pogotkom Omara Beće, a samo deset minuta kasnije Denis Zvonić je poravnao rezultat na 1:1.

Sigurno je da će do kraja meča biti veoma uzbudljivo na Grbavici i bit će interesantno vidjeti ko će na kraju proći u finale.

Oglasi

Utakmica na Grbavici igra se od 18:30 sati, a Nermin Bašić i Nedim Jusufbegović već su objavili početne sastave za ovaj okršaj starih rivala.

Željezničar: Bender, Galić, Drina, Cocalić, Jašarević, Beća, Mekić, Amoah, Štilić, Santos, Hodžić.

Velež: Hadžikić, Zvonić, Zeljković, Pršeš, Hrkač, Šikalo, Vehabović, Dejanović, Domić, Haskić, Lauš.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, prvi susret na stadionu Rođeni u Mostaru okončan je pobjedom Veleža od 1:0 i Mostarci su trenutno bliži plasmanu u finale.

Ono je na rasporedu 17. maja na stadionu Bilino polje. Za trofej će se pobjednik večerašnjeg duela boriti protiv HŠK Zrinjski koji je u dvije utakmice deklasirao FK Tuzla City s ukupnih 7:0.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SonPen1946
Znaci tolika pompa zbog 50 pijacara.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi