Bakljada na Starom mostu

Red Army za 35. rođendan 'zapalio' Mostar

E. Škorić

Navijačka grupa Red Army iz Mostara slavi svoj 35. rođendan.

Velež je na dnu premijerligaške tabele i klub koji se uveliko oprostio od elitnog ranga bh. nogometa, no i u ovako teškim trenucima, iza sebe ima podršku vjernih Red Armyja.

Crvena armija, grupa koja se nekad zvala Crveni šejtani, slavi 35 godina postojanja, pa je u Mostaru priređena bakljada.

Pjevalo se, slavilo, makar ovo bila jedna od najtežih godina u historiji mostarskog velikana. 

Kako kažu, možete da promijenite vjeru, navike, štošta toga, ali nikada klub za koji živite i uz koji rastete. Sretan rođendan navijačkoj grupi Red Army.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi