Mostarska ekipa je imala podršku na Bilinom polju

Red Army u dobru i zlu odan Veležu

D. Kurbegović

Ponos svih Hercegovaca, mostarski Velež u ovoj sezoni Premijer lige BiH igra očajno. Mostarski klub u veoma teškoj je situaciji, a nakon 14. odigranih kola imaju samo sedam osvojenih bodova.

Danas su popularni "Rođeni" pretrpjeli i deveti poraz u sezoni, ovaj put od ekipe iz Vrapčića bio je bolji zenički Čelik. Utakmicu između Čelika i Veleža danas je na Bilinom polju pratilo oko 400 gledatelja.

Gosti su imali i podršku svojih navijača, oko 50-tak najvatrenijih navijača popularnih "Red Army" danas su bodrili svoje ljubimce. Uprkos još jednom porazu, pjesma i navijanje za klub nije prestajalo tokom čitave utakmice.

Velež je jedan od najvećih klubova u našoj zemlji, a "Red Army" u dobru i u zlu uvijek su odani Veležu, što su i danas pokazali u Zenici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.