Redknapp: Četiri sata sam molio Hazarda da dođe u Tottenham

Dok je još igrao za Lille

Redknapp: Četiri sata sam molio Hazarda da dođe u Tottenham

Harry Redknapp poznat je po tome da je u Tottenham svojevremeno želio dovesti dosta odličnih fudbalera. Jedan od njih bio je i Eden Hazard.

"Proveo sam četiri sata na aerodromu sa Edenom Hazardom kada je on još uvijek igrao za Lille. Govorio sam mu, pa i molio ga da pređe kod nas, ali on to nije želio. Odabrao je Chelsea i Stamford Bridge", rekao je sadašnji menadžer QPR-a.

Hazard je u Chelsea došao 2012. godine i, sudeći prema svemu što je do sada pokazao u plavom dresu, nije nimalo pogriješio u odabiru.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.