Redknapp: Kane je presretan u Tottenhamu, zašto da ide?

Kane će ostati

Redknapp: Kane je presretan u Tottenhamu, zašto da ide?

Edmir Škorić

Prvi napadač engleske Premier lige Harry Kane stalno se povezuje s velikim klubovima.

Golgeter Tottenhama je i sinoć protiv Evertona zabio dva gola i uvjerljivo je prvi strijelac Premier lige. Nije ni čudo što ga traži Real Madrid, no ovaj engleski reprezentativac želi ostati na Otoku.

"Ne vidim da će Harry uskoro napustiti Tottenham. Mislim da je on sretan u Londonu. Ako dobije novi i dobar ugovor, onda nema brige, čini mi se da neće potražiti neke druge izazove", poručio je bivši menadžer Spursa Harry Redknapp.

"Tottenham je veliki klub, a Kane je već s njim pobijedio Real Madrid. Ko zna da li bi se uklopio u špansku liguz. Njegov život u ovom trenutku je vjerovatno fantastičan i nema potrebu da ga mijenja", dodao je Redknapp.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi