Redknapp: Prodajom igrača dovesti Džeku

Tottenham zagrijan za Dijamanta

Redknapp: Prodajom igrača dovesti Džeku

Edmir Škorić

Sve je više klubova koji žele dovesti Edina Džeku u svoje redove. Trener Tottenhama, Harry Redknapp, ne bi imao ništa protiv da mu u vrhu napada zaigra bh. Dijamant.

Male su šanse da Edin Džeko i naredne sezone nosi dres njemačkog Wolfsburga, posebno nakon što je u prošloj sezoni postigao 22 pogotka i bio najbolji strijelac Bundeslige. Interesovanje Milana, Chelsea i ostalih velikana je još veće, ali i nekih manjih klubova.

Tako londonski Tottenham želi ojačati redove pred narednu sezonu, kada će 'pijetlovi' igrati Ligu prvaka. Redknapp želi Džeku, kao i Chelseajevog veznjaka Joe Colea.

"Mislim da novci koje traži Wolfsburg za Džeku ne bi bili bačeni u vjetar. Više puta sam gledao Džeku i to je napadač i igrač koji čini razliku. 40 milijuna? Možemo doći do njih prodajom nekih igrača za koje smo ionako pripremili odlazna pisma",

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.