Redknappu novi posao u 73. godini?

Bivši menadžer Tottenhama

Redknappu novi posao u 73. godini?

Bivši menadžer Tottenhama Harry Redknapp mogao bi u 73. godini dobiti novi angažman.

Redknapp nije na trenerskoj sceni od 2017. godine kada se razišao sa Birminghamom, a sudeći prema pisanju inostranih medija, njegov naredni posao bi mogao biti selektorski.

Navodno je iskusni stručnjak predložen Fudbalskom savezu Nigerije koji, barem za sada, nije dogovorio produženje saradnje sa aktuelnim selektorom, Nijemcem Gernotom Rohrom.

Za Redknappa se zalaže nacionalno ministarstvo za sport, dok bi u Savezu radije saradnju nastavili sa Rohrom, koji je na klupi Nigerije još od 2016. godine.

Kroz bogatu trenersku karijeru Redknapp je već iamo priliku raditi kao selektor u Jordanu. Od klubova je pored Tottenhama i Birminghama vodio QPR, Southampton, West Ham, Derby County, Bournemouth...

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi