Redsi će biti baš jaki: Keita i Fekir na putu, a večeras postignut dogovor s Monacom!

Fabinho stiže

Redsi će biti baš jaki: Keita i Fekir na putu, a večeras postignut dogovor s Monacom!

Edmir Škorić

Liverpool je danas završio transfer Fabinha iz Monaca, javio je RMC Sport.

Fabinho je bio želja Manchester Uniteda, ali je na kraju Monaco prihvatio ponudu Liverpoola od 50 miliona eura.

Ranije smo pisali da je Nabil Fekir na pragu Liverpoola, a dok se radi na tom transferu, stiže vijest da je praktično završeno sve oko Fabinha, koji je ranije imao ponudu iz Pariza.

Fabinho ima 24 godine i igra na poziciji zadnjeg veznog i desnog beka, a prethodno je imao priliku da odigra jedan meč za Real Madrid u koji je došao na posudbu iz Rio Avea.

Igrama u Monacu posljednje tri sezone privukao je pažnju velikana i bilo je samo pitanje vremena kada će napustiti Kneževe.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Fabinho će na Anfieldu zamijeniti Emrea Cana koji odlazi u Juventus kao slobodan igrač, a ukoliko dođe Fekir to je već uz Salaha, Firmina, Manea i ostale jedna jako ozbiljna ekipa.

Uz to, poznato je da je ranije Naby Keita iz Leipziga dogoovren na Anfieldu, tako da navijači Liverpoola s nestrpljenjem čekaju novu sezonu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi