Redsi uzvraćaju udarac: Coutinho može ići, ali pod jednim uslovom
Transfer saga oko Coutinha nastavila se i danas, a ovaj put i engleski mediji odlučili su malo da "zakuhaju" situaciju

Žele svog nekadašnjeg napadača

Redsi uzvraćaju udarac: Coutinho može ići, ali pod jednim uslovom

Endin Čaušević, foto: EPA

Početak januarskog prelaznog roka donio nama je povratak novih špekulacija oko prelaska Philippea Coutinha iz Liverpoola u Barcelonu, a današnji dan donio nam je nevjerovatan nastavak.

Španski mediji već danima pišu o tome da je Coutinhov transfer već završen, te da je samo pitanje trenutka kada će transfer biti ozvaničen. Ipak, tu priču već smo vidjeli ljetos i s opravdanjem mnogi s rezervom uzimaju nove špekulacije oko brazilskog fudbalera.

Navodno, Coutinho je poručio Redsima da želi da ide u Barcelonu, te da oni moraju ispuniti svoje obećanje od prije nekoliko mjeseci kada su mu rekli da će ga pustiti na Nou Camp. No, na sve te špekulacije očito su i engleski mediji odlučili malo da "podgriju" situaciju.

Kako piše Daily Star, Liverpool će pustiti Coutinha u Barcelonu, ali samo pod jednim uslovom, da se Luis Suarez vrati na Anfield! Ova vijest je, blago rečeno, šokirala mnoge, ali je jasno da je ovo još jedna u nizu nevjerovatnih špekulacija koje smo čuli u prethodnim danima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti