Redžepagić dobio odobrenje da pregovora sa Bayernom

Kako javlja The Mirror

Redžepagić dobio odobrenje da pregovora sa Bayernom

Kako javlja engleski Mirror, Manchester City je dao odobrenje menadžeru Edina Džeke Irfanu Redžepagiću da otpočne pregovore sa Bayernom.  

Manchester City se sprema na Etihad dovesti Robina Van Persiea, ali samo u slučaju prodaje Edina Džeke, za kojeg je interesovanje pokazao Bayern iz Minhena.

 

Kako javlja engleski The Mirror, menadžer Edina Džeke, Irfan Redžepagić dobio je dopuštenje od Manchester Citya da počne pregovore sa Bayernom, s kojim je Redžepagić navodno i stupio u kontakt.

 

Nije tajna da bavarski gigant već duže vrijeme u svojim redovima želi vidjeti Edina Džeku i to još od kako je nosio dres Wolfsburga.

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

Manchester City je spreman prodati Džeku za oko 25 miliona eura, kako bi mogao onda dovesti Robina Van Persiea iz Arsenala. Prodajom Džeke bi se oslobodio i novac za plate, a City od naredne sezone mora dobro paziti na novo UEFA pravilo finansijskog fair playa, ili bi mogao izgubiti mjesto u Ligi prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti