Trener KK Bosna nakon meča

Redžić: Šteta što nismo slavili sa 20 razlike

Košarkaši sarajevske Bosne slavili su sinoć u Skenderiji pobjedu u okviru A1 lige protiv KK Lukavca rezultatom 76:62.

Studenti su na taj način upisali i 9. pobjedu ove sezone, a trener tima Senad Redžić nije bio zadovoljan odbranom svoje ekipe.

"Mislim da bi ovo mogao biti početak novog pobjedničkog niza. Mislim da smo zasluženo pobijedili, ali nisam zadovoljan kako smo igrali odbranu. Dozvolili smo mnogo laganih poena u igri jedan na jedan. U drugom poluvremenu smo malo to poprvili. Došli smo do osjetnije razlike i držali smo rezultat pod kontrolom. Na kraji smo pokušali da pobjedimo 20 razlike, jer su oni nas u prvom dijelu sezone dobili 19 razlike, ali nismo uspjeli", rekao je Redžić i dodao: 

"Sad smo se kompletirali i u sljedećem kolu idemo u Donji Vakuf i mislim da to trebamo pobijediti".

Redžić je govorio i o jednom od najboljih košarkaša Studenata Mirzi Ahmetbašiću koji sinoć nije imao svoju noć.

"Mirza Ahmetbašić nije bio na nivou jer je jedno vrijeme bio i bolestan, a ima veliku želju pa u toj situaciji ne pravi sebi najbolje pozicije da postgne koš. Ipak, on je jako doar igrač i mislim da će napornim treningom sve to vratiti na svoje mjesto", poručio je Redžić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije