5

Komentari (5)

Zee
Igrat ces u pm smecaru jedan...
Adriano
Postaje smiješno više sve ovo. Dosta je ba više priče, najava, obečanja, prihvatite se posla! Bez ikakvih problema su se mogli radovi izvoditi i za vrijeme najstrožijih mjera!
BobPaisley
...eto bit ce u Zenici premijerligaskog fudbala i sljedece sezone hahahahahahah.
MLADOST
Haj dobro, opravdanje za davno najavljene radove izgradnje krova i rasvjete je Covid, ali čisto sumnjam da će se na Bilinom odigrati samo jedna ili dvije utakmice. Da je bilo volje kao što je bilo obećanja, moglo se makar startati sa radovima.
ljiljan
Trebalo bi uvest da se sve utakmice u augustu i septembru moraju igrati na stadionu sa reflektorima, kasnije se mogu vratiti na svoj
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.