Regoje: Prepali smo se pobjede nad Slobodom

Kapiten Olimpica za SportSport.ba

Regoje: Prepali smo se pobjede nad Slobodom

S. Mlaćo

Kada je kapiten Olimpica Bojan Regoje u 68.minuti po treći put zatrešao mrežu golmana Slobode Adnana Bobića, svi navijači ovog kluba bili su uvjereni da tri vrijedna boda ostaju na Otoci.

Ipak, Sloboda se nije predavala i do kraja susreta postigla je dva pogotka te kući se vratila  sa jednim bodom. U Olimpicu naravno nisu mogli biti zadovoljni, jer su ih sekunde dijelile od treće pobjede u sezoni.

"Što se tiče Slobode mislim da je velika šteta što smo prosuli bodove tako lako. Bili smo veoma blizu pobjede, a naša ekipa je mlada i pojedinci nisu vjerovali da možemo dobiti tako dobar tim kao Slobodu i da tako kažem prepali smo se pobjede. Tako olako primiti dva gola ne bi se smjelo događati jednoj ekipi koja igra Premijer ligu", ističe Regoje na početku razgovora za SportSport.ba.

Već narednog vikenda Vukovi će na Grbavicu gdje će u malom gradskom derbiju odmjeriti snage sa Željezničarom. Željo je pod imperativom pobjede i sigurno da izabranicima Dragana Radovića neće biti nimalo lako.

"Mi se sigurno nećemo unaprijed predati protiv Želje, ali kao što ste rekli teško se vaditi protiv protiv Plavih sa Grbavice. Mislim da mi dole trebamo otići da tako kažem izigramo lopte i ne opterećivati se rezultatom. Dobar tim kao što je Željo, atmosfera, stadion, mislim da veći motiv neće trebati. Na kraju šta bude, a mi smo pokazali  u zadnjih par utakmica da možemo i sa jakim i jačim igrati  te pobjeđivati, pa tako bi trebali i protiv njih", kaže iskusni kapiten Olimpica.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Olimpic više nije posljednja momčad na tabeli, a našeg sagovornika smo pitali kako je zadovoljan ishodom međusobnog  duela dva direktna konkurenta njegovog tima Metalleghea i Čelika (1:1).

"To je bitno da nismo zadnji i i da smo tako da kažem uhvatiti priključak za ostalima. Što se tiče ostalih rezultata, mogu vam reći da nam je sve išlo na ruku pogotovo Metalleghe –Čelik iz razloga da se niko od tih dole ekipa što se bore za opstanak ne odvoje puno", dodao je kapiten Olimpica Bojan Regoje na kraju razgovora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije