Reina: Ko ne vjeruje, neka nas napusti

Golman Napolija

Reina: Ko ne vjeruje, neka nas napusti

E. Škorić

Golman Napolija Pepe Reina smatra da je suludo sada u završnici prvenstva dići ruke od Scudetta.

Nakon što je Napoli odigrao 0:0 u gostima kod Intera, ostao je iza Juventusa, koji ima bod više i utakmicu manje. Napoli je bio savršen do prije nekoliko dana, a onda je uslijedio 4:2 poraz od Rome, pa mršavi bod u Milanu.

"Ko god ne vjeruje, ne može biti u našoj svlačionici. Još je pred nama dalek put, još smo daleko do kraja, tako da moramo bez straha ići dalje. Ne trebaju nam oni koji se boje ili koji su već odustali od cilja", poručio je Reina.

Napoli u nedjelju dočekuje Genou, a po svemu sudeći 35-godišnji Napoli na kraju sezone ide u Milan, obzirom da su italijanski mediji danas objavili da je stigao na ljekarse preglede i potpis predugovora s Rossonerima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije