Reina prihvatio ponudu, čeka se potpis

Vraća se u Englesku

Reina prihvatio ponudu, čeka se potpis

U Aston Villi su morali odlučno da reaguju nakon što se povrijedio prvi golman Tom Heaton.

S ovim engleskim timom prethodnih dana su se dovodila u vezu brojna imena, uključujući i našeg Asmira Begovića, ali izbor je na kraju pao na iskusnog Pepea Reinu.

Tridesetsedmogodišnji golman je trenutno druga opcija u Milanu, a kako se to neće promijeniti skorije, odlučio je da prihvati ponudu Aston Ville s kojom je dogovorio saradnju do kraja sezone uz mogućnost produžena na još godinu dana ukoliko klub ostane u eliti.

Informacija je to koju je plasirala italijanska Gazzetta, navodeći kako bi u narednim danima Reina trebao i zvanično biti predstavljen u novoj sredini.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Reina je u Premier ligi već imao priliku nastupati od 2005. do 2013. godine kada je nosio dres Liverpoola, a nakon toga je još igrao za Napoli, Bayern i na kraju Milan gdje mu je od starta jasno stavljeno do znanja da će biti rezervna Gianluigiju Donnarummi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi