15

Komentari (15)

Salihović23
Kakve veze ima sta je Blatter reko I sta su ljudi kasnije odlučili ko ce dobit zlatnu loptu? Ne razumijem al nikako poveznice...
mer12
Meesi kada je ujrao 2010 tlatnu loptu tada je njegov prijatelj Benjamin Njatanahu lobirao i svi ostali zidovi sve zbog podrske Lesija Izrahelu
mer12
ukrao , zlatnu
Hooruk
Bas se trudis da svakim novim komentarom za Barcelonu i Mesija prevaziđes sam sebe u gluposti i dobro ti ide.
BillyPiton
Link Causevicu. Samo petljas govno malo.
Momak
Messi je dobar samo zato sto igra u Barseloni i ima jak marketing. To najbolje vidimo u reprezentaciji Argentine. Da Messi ne igra u barsi, bio bi prosjecni levatina koji ne bi mogao igrati za bolji klub od Granade i Leganesa.
mer12
0 u repki pojma nema ko je gledao Copu i Svjetsko sve vidjeno
edinho
Slazem se.....zato nedorast ne smije ni preci u neki drugi klub,dok je Ronaldo sa Unitedom,Realom i Juventusom osvojio sve sto se moglo osvojit....doduse fali mu LP sa Juventusom al i to ce ubrzo....tako da je glupo poredit Nedorasta i Ronalda
F_C_Bracelona_
Ibrahimović je najbolje to objasnio : Messi se svake godine bori sa Perezom za zlatnu loptu a ne sa igračima. Kapa do poda na izjavi.
MirzaBarucic
Jarane, providno k'o staklo. Ono sto je Messi u svojim najboljim danima pokazivao na terenu, driblinzi, asistencije, golovi, jednom rijecju - NADMOC, vise NIKO, NIKADA nece pokazati. I onda se tu pojavi Sloggy-frajer Ronaldo :) Al' znas sta bi bio fazon, da Perez ovo potvrdi.
Adnanos
Samo sto je jedan bio bolji puno bolji od Messija a to je Maradona. Koji je igrao fudbal iz snova gdje god je igrao i prosto rasturo. Igrao u prosjecnom Napoliju gdje je dozivio bozanstvo a za Argentinu isto to pokazivao. Messi se cak ni nemoze poredit sa Maradonom sto se tice umjeca. Ovaj igrao sa prosjecnim igracima a ovaj drugi igrao sa velemajstorima.
mer12
samo pogledaj Marodonino zagrijavane prije Kupa UEFA Napoli- Bajern, ne moze Mesi da mu kopacke cisti
payron
koja glupost covjek je zasluzio i novinari su glasali a ne blater niđe veze
F_C_Bracelona_
Nije bitno ko glasa bitno je ko broji glasove.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.