Remetić: Korak smo bliže šampionskoj tituli

Trener TOŠK-a nakon visoke pobjede

Remetić: Korak smo bliže šampionskoj tituli

S. Mlaćo

Nogometaši TOŠK-a iz Tešnja u subotu su bez većih problema na svom stadionu deklasirali zenički Rudar (7:0), te ostali na liderskoj poziciji Druge lige FBiH grupa Centar.

Tešanjci su pokazali efikasnu patiju, te je trener Igor Remetić mogao biti zadovoljan viđenim.

"Čestitke igračima na pobjedi koja je i pored visokog rezultata mogla biti još ubjedljivija. Došli smo do nje lakše nego sto smo očekivali i napravili još jedan korak bliže šampionskoj tituli. Već se okrećemo sljedećem protivniku i puno težoj utakmici nego što je bila ova. Drago mi je da ćemo u sljedećem kolu napokon moći računati na sve igrače. Hvala navijačima na podršci", kazao je Remetić.

TOŠK još uvijek ima osam bodova prednosti nad Natronom iz Maglaja, a u narednom kolu će u goste Ilijašu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi