Remetić: Protiv GOŠK-a smo probali novi sistem igre, zadovoljan sam viđenim

Veziri slavili u Gabeli

Remetić: Protiv GOŠK-a smo probali novi sistem igre, zadovoljan sam viđenim

S. Mlaćo

Na putu ka Makarskoj gdje će obaviti završni dio priprema za drugi dio sezone Prve lige FBiH nogometaši Travnika u Gabeli su odigrali prijateljski meč protiv NK GOŠK, člana Premijer lige BiH.

Veziri su slavili pogotko Vidoića u 78. minuti, a šef struke ovog kluba Igor Remetić bio je zadovoljan nakon meča.

"Nakon tri sedmice rada u Travniku i uspješno odrađene prve faze pripremnog perioda, ušli smo u drugi ciklus gdje nas očekuje veći broj kontrolnih utakmica pa se ekipa danas seli u Makarsku.Već danas smo imali odličan test sa premijerligašem GOŠK-om, gdje smo probali novi sistem u igre i zadovoljan sam viđenim kako u trkačkom tako i taktičkom smislu na polovini ovih priprema. Nadam se da ćemo se iz utakmice u utakmicu jos više dizati i spremni dočekati start prvenstva", kazao je Remetić za SportSport.ba, te dodao.
"GOŠK-u se zahvaljujemo na gostoprimstvu, a njihovim igračima i stručnom štabu želim puno sreće u nastavku Premijer lige i da ostvare svoje ambicije".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi