Travnik pogotkom Vidovića slavio protiv GOŠK-a

Prijateljski meč u Gabeli

Travnik pogotkom Vidovića slavio protiv GOŠK-a

S. Mlaćo

U sklopu priprema za drugi dio sezone nogometaši GOŠK-a i Travnika danas su odmjerili snage na stadionu Perica Pero Pavlović, a na kraju su Veziri slavili sa minimalnih 1:0 pogotkom Nemanje Vidovića.

Na samom početku publika je vidjela ispitivanje snaga, a prvu pravu priliku na meču je imao je desni bek domaćih Čolić, međutim mreža Kolaka se nije zatresla. GOŠK je prijetio iz prekida ali bez promjene rezultata.

Pred sami kraj prvog Travnik je zaprijetio preko Smrike, međutim na pauzu se otišlo pri početnih 0:0.

U drugom poluvremenu zanimljiv meč, a u 78. minuti zimsko pojačanje Vidović lijepo pogađa za vodstvo gostiju iz Travnika. Četiri minuta kasnije mogli su Travničani udvostručiti vodstvo. Sjajna asistencija Brljka, Šabanović nije bio precizan i ostalo je 1:0.

Do kraja bez uzbuđenja i federalni prvoligaš sa Pirote je slavio 1:0.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Prijateljski meč:

NK GOŠK - NK Travnik 0:1 (0:0)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti