Travnik sutra protiv GOŠK-a, na Jadranu dogovorene dvije utakmice

Veziri sutra kreću put Makarske

Travnik sutra protiv GOŠK-a, na Jadranu dogovorene dvije utakmice

Samir Mlaćo

Igrači, stručni štab i osoblje Nogometnog kluba Travnik u nedjelju će krenuti put Gabele, a potom i Makarske. U Gabeli će Veziri odigrati test utakmicu protiv premijerligaša GOŠK-a kojem će ovo biti generalka pred prvenstvo.

Nakon same utakmice slijedi nastavak putovanja prema obali Jadranskog mora i Makarskoj.

Destinacija ekspedicije NK Travnika je Hotel “Bonaca” u Makarskoj. Pripreme će trajati do 20. februara, a na iste putuje 21 igrač i 3 golmana.

Igrači Travnika će na Jadranu odigrati dvije prijateljske utakmice protiv RNK Splita u Splitu (13. februar) i protiv Zmaja u Makarskoj (15. februar).

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Nakon povratka iz Makarske nastavljaju se treninzi u Travniku, a generalku pred početak prvenstva Veziri će odigrati protiv Željezničara iz Banja Luke 24. februara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti