Remetić: Rezultat je jedina istina, a on trenutno nije dobar

Nakon razlaza sa TOŠK-om za SportSport.ba

Remetić: Rezultat je jedina istina, a on trenutno nije dobar

S. Mlaćo

Igor Remetić (40) od danas i zvanično više nije trener TOŠK-a iz Tešnja.

 TOŠK nije najbolje krenuo u novu sezonu Prve lige Federacije BiH, te je razlaz Tešanjaca i Remetića bio neminovan.

Ipak, Remetić je na klupi TOŠK-a ostvario mnogo uspjeha, uveo tim u Prvu ligu Federacije, stvorio sjajnu atmosferu među igračima i na kraju se sa TOŠK-om rastao na korektan način.

"Nisam više trener TOŠK-a i to je normalan čin u ovom momentu. Rezultat je jedina istina, a on u ovom momentu nije dobar za TOŠK, kazao je Remetić za SportSport.ba, te dodao.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Uzdignute glave napuštam klub i grad Tešanj, te sam ponosan na ono što smo napravili u ovih 14 mjeseci. Pamtit ću samo predivne trenutke, a njih je bilo puno više nego onih drugih. Hvala ljudima koji su sarađivali samnom, veliko hvala igračima, zahvaljujem se i ljudima iz kluba na izuzetno korektnoj saradnji, uslovima koji su mi pruženi, automnom radu koji je krunisan titulom i ulaskom u veći rang takmičenja, vraćanju brenda kluba, punim tribinama, te ponovnom igranju TOŠK-a u završnici Kupa BiH sa najboljim timovima naše zemlje. Posebno veliko hvala navijačima. TOŠK i Tešanj će uvijek zauzimati posebno mjesto u mom srcu", jasan je bio Remetić.

TOŠK se nakon šest odigranih kola nalazi na predposljednjem mjestu sa samo tri osvojena boda i slijedi mu grčevita borba za opstanak.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi