Remi Bochuma i Duisburga, St. Pauli razbio FSV

Bajiću i Fejziću svih 90 minuta, Berberović na klupi

Remi Bochuma i Duisburga, St. Pauli razbio FSV

Večeras je sa tri susreta otvoreno 23. kolo druge Bundeslige. Aalen na čijem golu stoji naš internacionalac, Jasmin Fejzić remizirao je na gostovanju kod Auea.

Rezultat je na kraju glasio 1:1, a Fejzić je na terenu proveo svih 90 minuta. Domaći su vodili po završetku prvih 45 minuta golom Hensela u 10. minuti susreta. Asistent kod gola bio je Kastrati. Aalen je do boda stigao zahvaljujući pogotku Klaussa u 62. minuti susreta. Abe je upisao asistenciju.

 

Duisburg naših Branimira Bajića i Džemala Beberovića remizirao je na gostovanju u Bochumu rezultatom 2:2. Bajić je na terenu proveo svih 90 minuta dok je Berberović susret proveo na klupi.

 

Gosti su vodili od 37. minute golom Exslagera, a domaći su rezultat preokrenuli golovima Sinkiewicza i Kramera u 51. odnosno 56. minuti. Konačnih 2:2. djelo je Parthela u samom finišu susreta.

 

St. Pauli je u ovom kolu dočekao na svom terenu FSV Frankfurt te je upisao ubjedljivu pobjedu rezultatom 3:0.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

 

Sva tri pogotka za ekipu iz predgrađa Hamburga postigao je Ginczek. Sjajni napadač je pogotke postigao u 28., 52. i 77. minuti susreta. Teren je napustio pet minuta prije kraja susreta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti