Remi Čelika za kraj priprema u Turskoj

Bez golova protiv Politehnike

Remi Čelika za kraj priprema u Turskoj

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika u petoj pripremnoj utakmici na pripremama remizirali su 0:0 sa rumunskim prvoligašem ekipom Politehnike. 

Zeničani su nakon uvodne dvije pobjede nad Sckhupijem i Keshlom, poraženi od Neftchija, te rumunske Dunarea Calarise, da bi danas odigrali meč bez golova.

Iako je utakmica završena bez golova, bilo je nekoliko šansi s obje strane. Za Čelik šanse su imali Dilaver, Šišić i Grahovac, ali nisu uspjeli matirati protivničkog golmana.

U drugom poluvremenu Branislav Ružić je spasio Čelik jer je u situaciji jedan na jedan odlično odbranio udarac protivničkog napadača.

Čelik: Dujković,Livaja, Karamatić, Futsin, Bevab, Adilović, Dedić, Grahovac, Bradji Salčinović i Nikolić

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zeničani se sutra vraćaju za Zenicu, gdje će odraditi završni dio priprema pred novu sezonu Premijer lige.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi