Remi Cesene i Palerma, Đuriću 90 minuta

Seria A, 26. kolo

Remi Cesene i Palerma, Đuriću 90 minuta

Cesena u 26. kolu italijanske Serie A nije uspjela na domaćem terenu upisati pobjedu nad Palermom, a konačan rezultat susreta glasio je 0:0. 

Domaći tim najbolju šansu u prvom poluvremenu utakmice napravio je u 38. minuti. Perico je primio pas u šesnaestercu i snažno šutirao ka golu Palerma, ali je golman fantastično odbranio njegov udarac. 

Iako su gledatelji u današnjem susretu očekivali mnogo više od obje momčadi, do kraja utakmice viđeno je svega nekoliko šansi koje nisu bile dovoljno dobre da rezultiraju promjenom rezultata na semaforu.

Potencijalni bh. reprezentativac Milan Đurić odigrao je cijeli meč za Cesenu, koja nakon remija sa Palermom zauzima pretposljednju poziciju i do kraja prvenstva vodit će grčevitu borbu za opstanak. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Seria A, 26. kolo:

Cesena - Palermo 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.