Remi dva tima Rudara u trening utakmici

U Zenici

Remi dva tima Rudara u trening utakmici

S. Mlaćo

U sklopu priprema za drugi dio sezone danas na umjetnoj travi stadiona Kamberović polja u Zenici, nogometaši Rudara odigrali su meč protiv nogometaša na probnom radu. Za ekipu u bijelim dresovima nastupali su fudbaleri na probi pojačani dvojcem koji je pristigao na posudbu iz Olimpika Baručijom i Fočom, te Čivom.

Bijeli: Alija Jamaković (Metalleghe) - golman, Din Hukeljić (B tim Željezničar) -desni bočni, Ismet Pendek (Jedinstvo Bihać)- stoper, Haris Zuko (Austrija 3 liga)- defanzivni vezni, Enis Sikira (NK Busovača) - centralni vezni, Ajkunić Adel (NK Travnik)- desno krilo, Admir Musić (B tim Željezničar) - lijevo krilo, Salihagić Kemal (Imotski)- napadač.

Zeleni: Pojskić, Hrustanović, Sarvan, Smolo, Musić, Vehab, Topalović, Kobilica, Kovač, Čehajić, Neimarlija. Još su nastupali Gačić, Sarač, Mušija, Čaluk, Mioč (junior).

Rezultat na kraju je bio izjednačen (1:1), a golove su postigli Mušija (Zeleni) i Salihagić (Bijeli). "Zeleno- crni" od utorka nastavljaju sa treninzima, a u narednim danima otputovat će na sedmodnevne visinske pripreme na kakanjsku vazdušnu banju Ponijere.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi