Remi Elazigspora i Trabzonspora, Vranješ igrao 90 minuta

Super liga Turske

Remi Elazigspora i Trabzonspora, Vranješ igrao 90 minuta

Već četiri utakmice Elazigspor koji se grčevito bori za opstanak u Super ligi Turske ne zna za trijumf.

Nakon dva vezana poraza, danas je tim našeg Ognjena Vranješa upisao novi bod na svoj konto, a remi protiv Trabzonspora na domaćem terenu rezultatom 0:0 sigurno nije zadovoljio igrače Elaziga.

U dosta ujednačenoj utakmici i jedni i drugi imali su svoje prilike koje na žalost nisu iskorištene. Ognjen Vranješ ponovo je igrao svih 90 minuta u domaćem timu i bio jedan od boljih igrača Elaziga.

Elazigspor je sa jednom utakmicom više na četrnaestom mjestu sa samo jednim bodom više od ugroženog Rizespora, dok je Trabzonspor šesti sa 39 bodova.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Super liga Turske, 27. kolo:

Elazigspor - Trabzonspor 0:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.