Remi Iskre i Metalleghea na  Jakliću

Prijateljski meč u Bugojnu

Remi Iskre i Metalleghea na Jakliću

S. Mlaćo

Generalku pred novu sezonu prve lige Federacije danas su u Bugojnu na stadionu Jaklić odigrali Iskra i NK Metalleghe BSI iz Jajca.

Završilo je 1:1, što je možda i najrealiniji rezultat. Gosti su poveli u prvom poluvremenu preko Radulovića koji je iskoristio najstrožiju kaznu i matirao golmana Iskre Ćemana.

Ipak, izjednačenje u drugom poluvremenu Iskri donio je kapiten Elvedin Nebić. Do kraja je Iskra imala sjajnu priliku preko Ernesta Ivkovića, a vrijedi istaći su oba trenera pružila priliku svim igračima.

Iskra će novu sezonu otvoriti domaćim susretom protiv TOŠK-a, dok će Metalleghe u goste Slogi iz Simin Hana.

Prijateljska utakmica:

NK Iskra - NK Metalleghe BSI 1:1 (0:1)

NK Iskra: Ćeman, Pihura, Jurčević, Skopljak, Koprivica, Nebić, Ivković, Bešagić, Filan, Čakar, Seferović. Još su igrali: Haračić, Alić, Alispahić, Zukanović. E.Ivković, Hajdarević, Zak.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NK Metalleghe BSI: Ramić, Kovač, Hreljić, Alispahić, Radulović, Kukavica, Pljevljak, Marin, Goloman, Handžić. Još su igrali: Sabljić, Tankuljić, Hota, Ćosić, Jurević, Zelenika, Jamaković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi