Remi kadeta Tuzle i Radnika
Podjela bodova kadeta Tuzle i Radnika

Drugo kolo kadetske Premijer lige BiH

Remi kadeta Tuzle i Radnika

E. Dindić, foto: E. Dindić

Gosti iz Bijeljine poveli, no Tuzla je ipak stigla do domaćeg boda.

U drugom kolu kadetske Premijer lige BiH ekipa Tuzla Cityja je na stadionu Bare dočekala bijeljinski Radnik. Ekipe se nisu pošteno ni oznojile, a gosti iz Semberije vodili su 0:1!

Bukvalno iz prvog napada Mile Trakilović postiže gol za goste. Igrala se prva minuta susreta. Ovaj gol poprilično je šokirao domaćine koji do odlaska na odmor nisu uspjeli povezati redove i doći do poravnanja. Tek nakon predaha Tuzla je zaigrala konkretnije, a dobra igra nagrađena je izjednačujućim golom. Igrala se 54. minuta kada Nemanja Kosanić pogađa za konačnih 1:1.

Domaćini su do kraja meča imali još nekoliko poluprilika, no nedovoljno da opasnije zaprijete Radniku i eventualno dođu do tri boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi