Remi Krupe u Novom Sadu

Krupa remizirala

Remi Krupe u Novom Sadu

Fudbaleri Krupe odigrali su u Novom Sadu prvu utakmicu u okviru drugog dijela priprema pred nastavak sezone. Protivnik im je bila ekipa Bačke, a nakon 90 minuta igre meč je završen bez pobjednika (0:0).

Teren u SC Vujadin Boškov bio je težak za igru, što je onemogućilo oba tima da prikažu kvalitetniju i lepršaviju igru. 

Ipak, Banjalučani su u nekoliko navrata uspjeli pokazati dio svog širokog repertoara, te ozbiljno priprijetiti domaćinu.  

Svakako treba istaći priliku Koljića koji je na asistenciju Đukarića glavom zatresao prečku sa nekih 7 metara, kao i štopera Aleksandra Vukotića, koji je bio neprelazan u odbrani.

FK Krupa počela je meč u sastavu: Kutić, Mijić, Vuković, Vukotić, Damjanović, Dojčinović, Malinović, Milanović, Stojanov, Dujaković, Cvijanović.

U drugom poluvremenu šansu su dobili: Ilić M., Tučić, Maksimović, Marković, Stjepanović, Šamara, Lolić, Koljić, Ljubenović, Gavrić, Mazalica i Đukarić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Naredni rival banjalučkog tima je ČSK Pivara iz Čelareva. Meč je na programu 21. februara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi