Remi Lazija bez Lulića, Trabzon prejak za Legiju

Europa liga, grupa J, 3. kolo

Remi Lazija bez Lulića, Trabzon prejak za Legiju

Jedinu utakmicu bez golova u okviru mečeva čiji je početak bio na programu u 18, odnosno u 19 sati odigrali su kiparski Appollon i rimski Lazio. 

Lazio u čijem sastavu nije bio bh. reprezentativca Senada Lulića tako je stigao do svog drugog remija u ovosezonskom izdanju Europa lige.

Za razliku od meča na Kupru, u drugom susretu grupe J između turskog Trabzonsporta i posljke Legije, bilo je golova ali se u oba navrata tresla mreža gostiju iz Varšave. 

Trabzon je stigao u vodstvo u 7. minuti susreta golom austrijskog napadača Marka Janka i taj rezultaz stajao je na semaforu sve do 83. minute kada je Adin uduplao vodstvo domaćina i tako ovjerio zasluženu pobjedu turskog tima, drugu u tri odigrana kola.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Europa liga, grupa J, 3. kolo:
Trabzonspor – Legia 2:0 (Janko 7, Adin 83)
Appollon – Lazio 0:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.