8

Komentari (8)

IvanKing
Pa to ne bi ni budala uradila šta je obrana Juventusa uradila, igrat 93 min i u zadnjoj minuti se isključiti totalno ,dok je vaj izvodio aut i Correa ide prema šesnaestercu treba ga samo faulirat sravnat ga s Zemljom i to je to, ovaj Caicedo truli nije se vidio čitavo poluvrijeme i onda ga zaborave pazit u zadnjoj sekundi utakmice , svaka vam čast sa takvim stavom nećete doć do Scudetta a u Lp pogotovo nećete ništa napravit.
Bajernovac
koja *****ska ekipa koja nafaka proslo kolo uzeli bodove u Torinu u 95 i 98 minutu a sudija produzi tekmu dok Lacio ne zabije gol gori su postali vec Manchester U,,,,
user1582737595
A Juventus 10 godina na ovaj način titule osvaja jaro budimo realni, Na kraju opet Juve uzima titulu.
AmarSahi
Juventus nije zabijao minut nakon isteka dodatnog vremena....
Halilovich
@AmarSahi ne budi tqko siguran.. protiv milana sudijska nadoknada 5 minuta a u 96 sudija svira smijesan penal za juventus i juve dobija utakmicu 2-1. prvo provjeri sto zelis reci pa onda pricaj. Dosta je bilo, 8 godina kradja. uzivajte sada u realnosti.
douglasssy
Correa 90 % posla zavrsio. Zasluzili su ovaj gol.
AmarSahi
Totalno nezaslužen bod, sudija trebao da svira kraj, Lazio nije ni imao šutova u okvir.
ArminArmindelaa234
Al je zato imao šuteva
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.