Mendy fantastičnom odbranom u 91. minuti spasio Chelseaju bod na Old Traffordu

Derbi nije ispunio očekivanja

Mendy fantastičnom odbranom u 91. minuti spasio Chelseaju bod na Old Traffordu

E. Oštraković

Manchester United i Chelsea podijelili su bodove u okviru 6. kola Premiershipa.

Naime, derbi nije ispunio očekivanja, a bliži pobjedi definitivno su bili domaći nogometaši koji su imali nešto zrelije šanse.

Prvo poluvrijeme bilo je dosta bolje od drugog. Manchester United je napadao, ali nisu uspjeli postići gol, dok je Chelsea svoju šansu čekao iz kontre.

U drugom poluvremenu praktično da nije viđen udarac u okvir gola, te je na kraju utakmica završena bez golova.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bodom više zadovoljni mogu biti gosti koji se sada nalaze na šestom mjestu sa devet osvojenih bodova, ali i sa utakmicom više u odnosu na nekoliko ekipa.

Sa druge strane Manchester United nalazi se na 15. poziciji nakon današnjeg remija sa sedam osvojenih bodova.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DamirS
Nema penala za ManU?
1 6
IMPERATOR
Derbi koji to odavno više nije. Smećari jedni, ne zna se koji su gori, ekipe vrijede po milijardu a ne može ih čovjek gledati 90 minuta a da ne padne u depresiju.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije