29

Komentari (29)

andi
iskreno,naj iskrenije,srcem volim sarajevo,drag mi je željeznićar,tuzla citu daje nešto kao i mladost kakanj,ove budale koje doje istu priću 25 god,tipa ćelik i sloboda,papanske avlijanere neću spominjati,ne.kao klubove,nego ljude seljaćine koje to sve vode,ta dva komunjarska kluba da imaju buđet 50 mil,eura neće biti šampioni dok se ne istrebi gamad komunjara i papanskih plaćenih navijaća tipa robijaśi i fukare,i nose prave nazive ološ sitno śićarski,publika kapa dole,narod voli to,ŠTA SAM HTIO REĆI,,DALEKO SMO,daleko još od europe,i ako svjetlo n,kraju tunela se nazire u sarajevu možda kod zrinjskog govnara,ali rade posao,SAMO JOŠ,DALEKO JE SUNCE,ISKRENO.
K79
najjači su mi ovi naslovi na ovim video klipovima, čuj dobra prilika za sarajevo ! hahaha a lopta jedva došla do gola a strašan šut velkovskog prava majstorija iskusnog lisca hahaha i oni još kažu zaslužili prolaz dalje hahaha samo u BiH !!
Rus
Da su bili hrabri I samouvjereni u zenici mogli su I proci. Ovaj bate nije neka ekipa. Zao mi zbog komsija a zbog gazije nije.
Dzebra2019
Jebote, i Sarajevo postade ozbiljan klub...
starmac
Cestitke Sarajevu na odigranoj utakmici.Steta za onako odigranu utakmicu da nije zavrsena makar pobjedom ili datim golom.Veliki pozdrav iz Mostara i svaka cast.Mostar u srcu Velez do groba.
rehaTZ
Neka treba igrati doce i rezultati
Prazina
Još malo. Do 2066.i ja se nadam da hoće
Disha
Hahaha,..e jeste giganti,..a usha tamo.
nightcry
nek' ja plačam kablovsku sa Arenom , koja bira Zrinjski dva kola za redom i prenosi njihove 4 tekme, a ignorišu Sarajevo !
Prazina
Bira bolje. Zrinjski ove godine 4 pobjede u europi, Sarajevo nula
Rizzle84
Praznina, Najebem se ja tebi sestre pa predjem na mamu.
rimke
a mi zrinjskog klamfamo i dobro nam svima hahah
Alpasinacxx
Momci ostavili srce i posljednji atom snage na terenu. Isti pristup nastaviti kroz ligu i kup, da nam se vrate i povrijeđenih igrači aBd, pa da ponovimo duplu krunu.
hangouts123
Hvala Bogu.Konacno klub koji iz BiH koji moze da igra na visokom nivou.Konacno zelja za pobjedom prisutna cijelu utakmicu.Konacno vidjeno da su igraci Sarajeva spremniji od kvalitetnijeg protivnika.Fantasticno odigrano nije bilo srece i tjt.Kapa dole!
Prazina
Šta lupaš? Spremniji od kvalitetnijeg protivnika i fantastično odigrano a nije bilo sreće? Može da igra na visokom nivou a igrali protiv batea? Pa sta da su igrali protiv juventusa ili rome?
rimke
koliko je tebi prazina godina majke ti ?
Prazina
Previše. Ne valja to, u pravu si. Ne valja raspravljati sa djecom.
hangouts123
Da su ovako igrali protiv Rome izbacili bi je,aJuventus bi se namucio.:D
Affan
Zasluzili smo prolaz.Bili smo bolji,a Bate ovdje nista nije pokazao
ljoze01
Ovo je meni iskreno slaba igra... Sarajevo je moralo dati minimalno jedan gol jer ovaj Bate nije ni sekunde jača ekipa... Šteta za Sarajevo imali su dobru priliku da udju u playoff.
Sa1946
Nek' sam i od tebe dočekao jedan normalan momentar. Ima nade.
Rizzle84
Tačno da Bate nije neka vrh ekipa, mi smo ispali u Zenici a svi znate da je teško igrat protiv GOSKa kad igra bunker a ne protiv ekipe koja svake godine igra evropu
ljoze01
Sa1946 Za razliku od tebe, uvijek sam objektivan.
Sa1946
Pravo si objektivan, ne seri majke ti
ljoze01
hadys
ja sam iz zenice,navijač Čelika.Bio sam u Zenici navijao za Sarajevo i sad sam navijao srcem.Žao mi je sto su ispali,bili su bolji
Manager95
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.