Remi Radničkog i Bratstva

Prva liga FBiH, 29. kolo

Remi Radničkog i Bratstva

M. Šljivak

Kantonalni derbi su u 29. kolu Prve lige odigrali u Lukavcu domaći Radnički i Bratstvo iz Gračanice, a na kraju pobjednika nije bilo, 1:1.

Prvo poluvrijeme ovog susreta nije donijelo previše uzbuđenja. Imala su doduše oba tima svoje šanse, a u 26. minuti domaći su stigli do pogotka. Dosuđen je penal, a Mirza Musić je precizan za vodstvo od 1:0.

Ovim rezultatom se otišlo na odmor, da bi gosti u nastavku ipak stigli do jednog boda i to također s penala. Igrala se 65. minuta, a precizan izvođač je Sacouba Diatta za konačnih 1:1.

Prva liga, 29. kolo:

Radnički - Bratstvo 1:1 (Musić 26'p / Diatta 65'p)

RADNIČKI: Omić, Todorović, Imamović, Kuduzović, Salihović, Musić, Mujkić, Junuzović, Mujagić, Halilagić, Dautović.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

BRATSTVO: Mustafić, Stjepanović, Alihodžić, Kahrimanović, Omić, Diabang, M. Stjepanović, Udovičić, Delić, Diatta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi