Remi Rusije i SAD, Litvanija poražena u Armeniji

Prijateljski susreti

Remi Rusije i SAD, Litvanija poražena u Armeniji

Rusija je danas u prijateljskom susretu remizirala sa Sjedinjenjim Američkim Državama rezultatom 2:2.

Smolov je već u devetoj minuti svoju reprezentaciju doveo u vodstvo, a sa minimalnm prednošću Rusije otišlo se i na odmor.

 

U nastavku susreta igralo se lijepo na obje strane, a gosti do poravnanja dolaze u 76. minuti susreta. Bradley je bio strijelac. Ipak, Shirokov je u 84. minuti sa bijele tačke postigao pogodak za 2:1 i činilo se da će pobjeda u ovom susretu pripasti domaćinu. 

 

Ipak, Amerikanci u 90. minuti dolaze do gola koji im je donio remi u ovoj utakmici.

 

U drugom susretu, Armenija je sa 4:2 bila bolja od Litvanije. 

 

Mreža se tresla već u sedmoj minuti, a strijelac za Armeniju bio je Manucharyan. Na sljedeći pogodak se čekalo 49. minute susreta, a novi gol je postigla domaća reprezentacija. Strijelac je bio Mkrtchyan. Samo šest minuta kasnije već je 3:0, a gol je postigao Mkhitaryan.

 

Litvanci uzvraćaju u 66. minuti preko Rimkeviciusa, ali tri gola prednosti domaćima vraća, Ozbiliz.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

 

Konačnih 4:2, postavio je u 83. minuti svojim drugim golom, iz penala, Rimkevicius.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.