Remi Troglava i Podgrmeča u Livnu

Gosti dva puta vodili, ali se domaći vraćali

Remi Troglava i Podgrmeča u Livnu

E. Škorić

Troglav je u Livnu u 14. kolu Prve lige Federacije BiH ugostio Podgrmeč, a gosti iz Sanskog Mosta uspjeli su doći do jednog boda.

Dobru utakmicu odigrali su Troglav i Podgrmeč, ekipe iz gornjeg dijela tabele, a na kraju nije bilo pobjednika.

 

No, malobrojna publika mogla je uživati u četiri pogotka, ali i dosta uzbuđenja. Adnan Kaltak je u 21. minuti doveo goste iz Sanskog Mosta u prednost od 1:0.

 

Uspio je Troglav poravnati samo šest minuta kasnije preko Bože Crnjaka. U 74. minuti Mehmed Šehović je strijelac i gosti ponovo slave, a opet krakto, jer su samo dvije minute kasnije domaći preko Boška Peraice stigli do novog poravnanja i na kraju do boda.

 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Troglav ostaje na 22 boda i trenutno zauzima petu poziciju, dok je Podgrmeč s bodom manje na sedmoj poziciji. Između ove dvije ekipe smjestila se visočka Bosna koja ima utakmicu manje i 21 bod.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.