Remi u Banovićima, nova pobjeda Čelića, sedam pogodaka u Mramoru

Druga liga Sjever

Remi u Banovićima, nova pobjeda Čelića, sedam pogodaka u Mramoru

S. Mlaćo

U jednoj od najzanimljivih utakmica 6. kola Druge lige Sjever bodove su podijelili Budućnost i Radnički iz Lukavca (0:0).

Drugoplasirani Čelić na svom terenu savladao je NK Odžak 102 2:1. Junak domaćih sa dva pogotka bio je Vahid Mrkaljević, a za goste je pogodio Nemanja Kojić.

Dinamo je u Donjoj Mahali pogotkom Ivana Filipovića savladalo Priluk 1:0, dok je isti rezultatu bio u duelu Lokomotive iz Miričine i Mladost (M). Mrežu gostiju pet minuta prije kraja zatresao je Eldin Musić.

Prokoskovići su na svom terenu nadigrali Bosnu (M) 2:1 (Jasmin Kasumović, Mahir Imširović - Edin Hasanbašić), dok su Seona i Bosna iz Kalesije podijelili bodove (1:1).

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Goste je u vodstvo doveo Safet Mujkić, a bod domaćima donosi Sead Havić.

Ljepotica ovog kola viđena je u Mramoru gdje je Mramor ugostio Svatovac i slavio 4:3. Gosti su vodili u dva navrata (0:1, 1:2), a oba puta je pogodio Alem Hodžić. DDaći su se vraćali pogocima Amera Kasumovića i Damir Grbovića, a pobjedu Mramoru donose pogocima pred sami kraj Emir Dugalić i Muamer Klimentić. Treći pogodak za goste djelo je Almira Kukića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi