Remi u derbiju, Bosna Kalesija najuvjerljivija

Druga liga Sjever, 3. kolo

Remi u derbiju, Bosna Kalesija najuvjerljivija

J. Duvnjaković

Mramor je u derbiju 3. kola Druge lige FBiH-Sjever na stadionu u Mramoru remizirao protiv ekipe Mladosti iz Malešića rezultatom 1:1. 

U utakmici bez puno prilika na obje strane tako je viđen po jedan pogodak koji je na kraju bio dovoljan samo za podjelu bodova. U 42. minuti Mramor je nakon greške u odbrani ekipe Mladosti poveo sa 1:0. Džanić se najbolje snašao u gužvi i izašao sam pred golmana Mladosti Kukuruzovića te ga odmjerenim udarcem i savladao. Mramor je u 68. minuti imao priliku da iz jedanaesterca udvostruči vodstvo, ali je udarac Bajrić A. odbranio Kukuruzović. Kada su igrači obje ekipe lagano privodili utakmicu kraju, ukazala se prilika za Mladost. Igrao se 83. minut, Subašić je lagano prošao pored nekoliko igrača Mramora u kaznenom prostoru i matirao Bajrić E. za konačan rezultat utakmice.’

Najuvjerljiviju pobjedu upisala je kalesijska Bosna, koja je pregazila Dizdarušu na gostovanju s 3:0, dok je Lokomotiva pobijedila Bosnu iz Mionice s 3:0.

Četiri utakmice ovog kola su završene bez pobjednika.

Druga liga Sjever, 3. kolo:

Slaven - Prilul 0:0

Lokomotiva - Bosna (M) 3:0

Gradina - Prokosovići 1:1

Hajduk - Ingram 1:1

Dizdaruša - Bosna (K) 0:4

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Sloga - Dinamo 2:1

Mramor - Mladost 1:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije