Mramoru derbi protiv Radnika

Druga liga FBiH - Sjever

Mramoru derbi protiv Radnika

J. Duvnjaković

Mramor je u derbiju 19. kola Druge lige FBiH - Sjever na domaćem terenu savladao Radnik iz Lipnice rezultatom 3:1.

Bolju igru tokom cijele utakmice domaćini su uspjeli krunisati sa tri pogotka. Prvi gol postignut je već u 16. minuti, Kucalović se odlično snašao nakon kornera i pogodio mrežu golmana gostiju Bajrića.

Nakon pogotka Mramor nastavlja sa napadima, a oni su urodili plodom u 27. minuti, kada Kamerić nakon ubacivanja iz slobodnog udarca glavom pogaža mrežu gotiju za 2:0. 

U drugom poluvremenu još dva pogotka, po jedan na obje strane. Prvo je Džanić u 53. minuti povećao vodstvo Mramora na 3:0, da bi Deljić u 87. minuti ublažio poraz Radnika i postavio konačnih 3:1.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Sredinom drugog poluvremena gosti su ostali sa 10 igrača na terenu nakon što je direktan crveni karton zaradio golman gostujuće ekipe Evel Bajrić nakon oštrog starta na Kasumoviću.’

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije