Remi Valencije i Atletica, majstorija Rodriga

Španska Primera

Remi Valencije i Atletica, majstorija Rodriga

Atletico Madrid poveo je na Mestalli protiv Valencije, ali je domaćin do kraja uspio postići izjednačujući gol, pa je tako na kraju završilo 1:1 u posljednjoj utakmici prvog kola.

Atletico je krenuo agresivnije, a u 26. minuti poveo je preko Corree, nakon odličnog dodavanja Griezmanna

U 56. minuti Waas je odlično jednu loptu i poluvolejom dodao do Rodriga koji je uspio uštopati na prsa i pospremiti iza Jana Oblaka za 1:1.

VALENCIA (4-4-2): Neto; Piccini, Garay (Gameiro 67'), Paulista, Gaya; Soler (Batshuayi 76'), Parejo, Kondogbia, Wass; Rodrigo, Mina (Diakhaby 67').

Potražite više informacija na temu La Liga:

ATLETICO MADRID (4-4-2): Oblak; Filipe, Godin, Savic, Juanfran; Lemar (Vitolo 63'), Saul, Koke, Correa (Thomas 81'); Griezmann (Martins 72'), Costa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi