Remić: Respekt Zvijezdi 09, ali bodovi ostaju u Obarskoj

Meč 22. kola

Remić: Respekt Zvijezdi 09, ali bodovi ostaju u Obarskoj

D. Vejo

Fudbaleri Mladosti vode mrtvu trku sa ekipom Krupe oko liderske pozicije u Prvoj ligi Republike Srpske.

Svega jedan bod tim iz Velike Obarske zaostaje za Krupom. Posljednje kolo pred play-off lige moglo bi biti veoma uzbudljivo. Mladost dočekuje ekipu Zvijezde 09 koja također igra kvalitetan fudbal ove sezone. 

"Očekuje nas jedan mali gradski derbi. Dolazi nam Zvijezda 09 iz Etno sela Stanišići. To je posljednje kolo pred play-off lige. Očekujemo jednu dobru i kvalitetnu utakmicu. Respektujemo maksimalno protivnika ali bodovi ostaju u Obarskoj. Atmosfera u ekipi je kao i obično sjajna i jedva čekamo meč. Pozitivan rezultat mislim da neće doći u pitanje", kazao je za SportSport.ba golman Mladosti, Dušan Remić.

Meč između Mladosti i Zvijezde 09 igra se sutra od 15.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije