"Puni smo samopouzdanja"

Fudbaler Mladosti o duelu sa Drinom

"Puni smo samopouzdanja"

Ekipa Mladosti iz Velike Obarske jedan je od najvećih pretedenata na šampionsku titulu u prvenstvu RS. Drugoplasiani tim lige nešto lošije je otvorio drugi dio prvenstva, ali je pobjedom od 7:0 u zadnjem kolu protiv Sutjeske najavio pohod na vrh tabele. 

Trenutno zaostaju jedan bod za vodećom Krupom, a svoju priliku za povratak na čelnu poziciju imaće sutra kada u okviru 21. kola Prve lige RS gostuju Drini HE.

"Idemo ekipi koja je jednom nogom u nižem rangu, ali to nas svakako ne smije opustiti i zavarati. Puni smo samopouzdanja nakon velike pobjede koju smo ostvarili u prošlom kolu, čime smo pokazali da smo najbolja ekipa u šampionatu", rekao je za Sportsport.ba Enes Brčkalić, igrač Mladosti iz Velike Obarske, te dodao:

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"U svakom slučaju respektujemo tim Drine, međutim, pobjeda ne smije doći u pitanje ako mislimo da se vratimo u Premijer ligu, gdje nam je zasigurno i mjesto".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi